Valuta:

Verzenden & retouren

Verzend Methoden
Wij verzenden door EMS, DHL en Fedex.
1. Bevestig uw afleveradres voor te betalen. Geef een geldig e-mailadres en e-mails te controleren nadat u voor alle actuele informatie hebben gekocht.
2. Items worden doorgaans verzonden binnen 1 werkdagen na de betaling is geverifieerd (zat & zon en de meeste nationale feestdagen uitgesloten).
Tracking Methods
Na uw bestelling wordt verzonden, dan bieden wij u een link waarmee u uw bestelling kunnen traceren indien nodig. Controleer uw e-mail voor de link en tracking nummer.
Opmerking: Als je het niet meteen kan controleren met de tracking nummer, gelieve te wachten met geduld. Enige tijd wordt vereist door Express Company voor het uploaden.
Mislukte of verkeerde levering
Voor klanten die niet uw pakket binnen de hierboven totale levertijd ontvangen, neem dan contact op met het plaatselijke postkantoor met je ID-kaart of een ander geldig certificaat en de ordergegevens exemplaar dat u kunt afdrukken wanneer inloggen naar uw geregistreerde account op onze website .
Retourneren & uitwisseling
Terug beleid:
We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. U kunt uw item (s) terug te keren binnen veertien dagen na de datum waarop koopwaar werd ontvangen. U moet contact opnemen met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dat wil zeggen niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags.
Terugkeer verzendkosten moet worden geregeld door jou. Wij zullen uw betaling terugbetalen na het geretourneerde artikel is ontvangen. De originele verzend- en administratiekosten zullen worden afgetrokken van de restitutie.
Notice:
Annuleren van een bestelling voor de bestelling is verzonden, we alle bestellingen te verwerken zo snel mogelijk, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst.
Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden zullen in overeenstemming met ons beleid van de terugkeer worden behandeld.
Terug